Статистика |
Hozirda saytda: 3 Mexmonlar: 3 Foydalanuvchilar: 0 |
|
Главная » 2014 » Dekabr » 14 » Yangi yil dasturxoni uchun “Sezar” salatinitayyorlaymiz
01:25 Yangi yil dasturxoni uchun “Sezar” salatinitayyorlaymiz |
Yangi yil bayrami kirib kelishiga ham sanoqli kunlar qoldi. Ko‘pchilik bayram dasturxonini bezatish va taomlar tayyorlash bo‘yicha rejalar tuzishni boshlab yuborgan bo‘lsa ajab emas. Bu borada ba’zi foydali maslahatlar va tavsiyalar berish maqsadida “Daryo” nashri Korzinka.uz supermarketlar tarmog‘i bilan hamkorlikda Yangi yilga bag‘ishlangan loyihani ishga tushirdi. Ushbu loyiha doirasida bayram dasturxoniga tortish mumkin bo‘lgan taomlar retseptini taqdim etib boramiz. Bugun menyuda “Sezar” salati Foto: “Daryo” Ushbu salatni tayyorlash uchun taxminan 15—20 daqiqa vaqt va 13 233 so‘m talab etiladi. Foto: “Daryo” Zarur masalliqlar 150 g “Aysberg” salat bargi 100 g qaynatilgan tovuq go‘shti 60 g cherri pomidori 20 g parmezan pishlog‘i Sous uchun: 2—3 bo‘lak sarimsoq piyoz 30 g marinadlangan kavar (kapersi) 200 g mayonez Foto: “Daryo” Tayyorlanishi 1. 150 g “Aysberg” salat bargini yirik bo‘laklarga bo‘lib chiqamiz. Foto: “Daryo” 2. 60 g cherri pomidorining har birini to‘rt bo‘lakka bo‘lamiz. Foto: “Daryo” 3. 100 g qaynatilgan tovuq go‘shtini tilim qilib kesamiz. Foto: “Daryo” 4. Endi sousni tayyorlab olamiz. Buning uchun 2— 3 bo‘lak sarimsoq piyoz va 30 g kavarni mayda qilib to‘g‘raymiz. Foto: “Daryo” Kavar (kapersi). Foto: “Daryo” 5. Va 200 g mayonez bilan aralashtiramiz. Foto: “Daryo” 6. So‘ng barcha masalliqlarni idishga solib, sous bilan aralashtiramiz. Foto: “Daryo” 7. Tayyor salatni likopchaga solib, ustiga qirg‘ichdan o‘tkazilgan 20 g parmezan pishlog‘idan sepamiz. Foto: “Daryo” Salatimiz tayyor. Yoqimli ishtaha! Foto: “Daryo” Foto: “Daryo” Foto: “Daryo” Ushbu salatni tayyorlashda foydalanilgan mahsulotlarni Korzinka.uz supermarketlaridan xarid qilishingiz mumkin. Masalliqlar narxlari bilan quyidagi jadvalda tanishishingiz mumkin. Narxlar 8-dekabr holatiga berilgan. Foto: “Daryo” Rukn homiysi — Korzinka.uz supermarketlar tarmog‘i. Taomni tayyorlashda bergan ko‘magi uchun Toshkentdagi Il Migliore restorani va shaxsan bosh oshpaz Usen Karsibayevga minnatdorchilik bildiramiz. Il Migliore restorani bosh oshpazi Usen Karsibayev. Foto: “Daryo” Il Migliore restorani. Foto: “Daryo” Ruknimizning keyingi sonlarida pitssa, grilda pishirilgan tovuq soni, rukkolali salat va boshqalarni tayyorlaymiz hamda ushbu taomlar bilan bayram dasturxonini bezaymiz.
|
Категория: Taomlar retseptlari |
Просмотров: 1120 |
| Рейтинг: 0.0/0 |
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
|
|
|