SHERLAR.BIZ Payshanba, 26.06.2025, 07:25
Приветствую Вас Mehmon | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Ona va Bola [16]
Qizlar Oshxonasi [34]
Salomatlik va Go'zallik [19]
Наш опрос
Sayt haqida fikringiz
Всего ответов: 286
Мини-чат
Статистика


Hozirda saytda: 6
Mexmonlar: 6
Foydalanuvchilar: 0
Главная » Каталог сайтов » Go`zallik sirlari haqida » Qizlar Oshxonasi

Tovuq marinovkasi
16.03.2014, 23:43

Quidagi usuldagi marinovka asosan tovuqni barbekyu(barbecue)-chogda tovuq pishirish, maxsus pishirgich(oven,duxovka)larda pishirish uchun moljalangan.

 

Masalliqlar(3ta tovuq oyogi uchun):

-4 osh-q qatiq

-2 osh-q uksus

-1choy-q(tabga kora) tuz

-1choy-q shaker

-1osh-q osimlik yogi

-1chimdimdan ziravorlar(zira.kashnich,achchiqlar)

-2 bolak mayda togralgan sarimsoq

 

 

Tayyorlash:

Tovuq oyoqlarini son qismini kesib chiqamiz(marinovka yaxshi shimilishi uchun). Hamma masalliqni ketma-ket solib, ular tovuqqa syaxshi ingishi uchun qolimiz bilan yaxshilab aralashtiramiz. Biror chuqur idishga hammasini solib, ustini zich qilib polietelen(kleyonka) bilan yopamiz(qopqoq bilan emas) va sovutgichga kamida 4 soatdan 12 soatgacha qoyamiz.(qancha kop tursa shuncha yaxshi singadi). Tovuqni pishirishdan avval ostiga yigilib qolgan marinovka suvi bilan yana bir bor aralashtirib yuborish kerak.

  

Maslahatlar:

Qatiq orniga mayonez ishlatish mumkin, lekin mayonez tarkibi tuxum sarigI va yogdan iborat bolgani uchun tovuq goshtiga yaxshi singmaydi, qatiqda esa butun tovuq goshtiga singib ketib, barcha ziravorlarning ham tami seziladi.

Переходов: 0 | Рейтинг: 0.0/0 | Теги: Tovuq marinovkasi
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz
  • Copyright MyCorp © 2025Хостинг от uCoz