SHERLAR.BIZ Payshanba, 26.06.2025, 07:15
Приветствую Вас Mehmon | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Ona va Bola [16]
Qizlar Oshxonasi [34]
Salomatlik va Go'zallik [19]
Наш опрос
Sayt haqida fikringiz
Всего ответов: 286
Мини-чат
Статистика


Hozirda saytda: 3
Mexmonlar: 3
Foydalanuvchilar: 0
Главная » Каталог сайтов » Go`zallik sirlari haqida » Qizlar Oshxonasi

Qatlamali hamir
17.03.2014, 00:03

Bu hamir tayyorlash uchun biroz vaqt olsada, lekin juda ham foydali va pishganda korinishi chiroyli va ogizda eriydigan mazali boladi.

 

Masalliqlar

-3-4 stakan un

-200 gr uy haroratida erigan margarine va 50gr olovda eritilgan margarin

 

Tayyorlash:1.       Ortacha yumshoqlikda hamir qoramiz. (1stakan iliq suv+1choy-q tuz,+1chimdim shakar+50gr eritib sovutilan margarin=ga un solinadi). Hamirni 20min tindiramiz. Hamirni oqlovda biroz yoyamiz.
2.Hamirning ortsiga margarinni qoyamiz va ikkala tomondan hamirni buklaymiz.
3.Qolgan ikki tomonni ham buklaymiz va 10daqiqaga sovutgichga qoyamiz.
 
 
   
Hamirni sekin-sekin o'qlov bilan bosamiz va asta uzunasiga yoyamiz
va ikkala tomonidan bulklaymiz
  
 
4. Hamirni sovutgichdan olib uzunasiga biroz yoyamiz.
5.Faqat tepa va pastki qismni buklaymiz va hamirni yana 10daqiqiaga sovutgichga qoyamiz. Shu ishni yana bir marta takrorlaymiz.
6. Hamirni sovutgichdan olgach, pishiriladigan taom uchun kerakli qalinlikda yoyib, kerakli olchamlarda kesib olamiz.

Ushbu hamirni keraklicha kesib olib, uni kleyonkaga solib, muzlatgichda(morozilnik) bir oyga yaqin saqlash mumkin.

Переходов: 0 | Рейтинг: 0.0/0 | Теги: Qatlamali hamir
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz
  • Copyright MyCorp © 2025Хостинг от uCoz